Algemene voorwaarden

Welke band zoekt u?

Algemene voorwaarden apk-autokeuring.nl

Als bezoeker van apk-autokeuring.nl dien je kennis te nemen van en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden. Apk-autokeuring is bevoegd deze algemene voorwaarden te allen tijde gedeeltelijk of geheel aanpassen. Als terugkerende bezoeker is het daarom verstandig zo nu en dan te kijken of de algemene voorwaarden jou nog zinnen. Het is alleen toegestaan gebruik te maken de website indien je akkoord bent met de algemene voorwaarden. Maak je gebruik van de website dan stem je automatisch in met onze algemene voorwaarden.

Voorwaarden apk-autokeuring.nl

Met zorg hebben wij de content op onze website samengesteld en gecontroleerd. Er kunnen geen rechten onttrokken worden aan de op onze website geplaatste informatie. Wij zijn niet aansprakelijk voor aan ons verbonden/gelinkte websites en/of advertenties. Wij distingeren ons van aanbiedingen, juistheid, volledigheid, betrouwbaarheid en verdere gang van zaken met aan ons verbonden/gelinkte websites. Apk-autokeuring.nl is op geen enkele manier aansprakelijk te stellen voor geschillen tussen onze bezoekers en andere websites dan apk-autokeuring.nl.

Auteursrechten

Alle content op de website apk-autokeuring.nl is eigendom van apk-autokeuring.nl. Alle afbeeldingen zijn eigendom van of met toestemming in gebruik genomen. Zonder schriftelijke toestemming is het niet toegestaan onze afbeeldingen, website lay-out en content te gebruiken. Alleen delen van onze informatie op social media is toegestaan.

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op deze algemene voorwaarden is uitsluitend het Nederlands recht geldig. Indien er een geschil ontstaat zal dit uitsluitend aan de rechtbank van Amsterdam worden behandeld en berecht.

Add Comment