Wat is de APK checklist RDW?

Welke band zoekt u?

Bij het uitvoeren van een APK autokeuring, hanteert het erkende APK-bedrijf altijd een zogeheten APK checklist RDW. In deze APK checklist RDW staat precies wat er gekeurd moet worden bij het uitvoeren van een APK keuring, maar ook aan welke eisen de te keuren onderdelen van een auto moeten voldoen. De APK checklist RDW wordt gebruikt door APK-bedrijven die erkend zijn door de RDW, maar zijn openbaar en dus inzichtelijk voor iedereen. Meer over de APK checklist RDW en het op een slimme manier gebruiken van de informatie op deze checklist, lees je op deze pagina.  

Bereid je goed voor: gebruik de APK checklist RDW

Wil je je goed voorbereiden op jouw APK check in 2015? Ga dan niet meteen naar de garage, maar controleer de openbare APK checklist RDW. Door middel van deze checklist kun je namelijk direct zien of jouw auto voldoet aan de eisen of niet, zodat je weet waar je aan toe bent als je jouw auto wegbrengt. Zie je bijvoorbeeld dat jouw auto niet aan alle eisen voldoet, dan weet je dat jouw auto aan een reparatie toe is of zelfs afgekeurd kan worden. De APK checklist RDW kan dus niet alleen gebruikt worden door garages, maar ook zeker door consumenten om zich goed voor te bereiden op de APK autokeuring van hun voertuig.  

Waar kan ik de APK checklist RDW vinden?

Je kunt de APK checklist RDW eenvoudig online raadplegen, bijvoorbeeld op de officiële website van de RDW of op websites die de APK checklist RDW hebben overgenomen. Print de checklist uit, bekijk de verschillende onderdelen van de checklist nauwkeurig en streng en streep de zaken af waar jouw auto aan voldoet. Op deze manier weet je niet alleen welke staat jouw auto heeft, maar kun je je ook enigszins voorbereiden op de APK keuring die jouw auto moet ondergaan.

 


Add Comment